MindVision är genom kvalitativa konferenser, seminarier och kurser en ledande utbildningsarrangörer inom både privat och offentlig sektor. Genom våra utbildningar, konferenser och kurser kan vi hjälpa dig och din organisation med att hantera utmaningar och prestera goda resultat. Vår ambition är att alla våra deltagare och samarbetspartners ska vara 100% nöjda och välja att återkomma.

  • Miljöpolicy
  • Samhällsengagemang & CSR
  • Samarbete
MindVision har upprättat en miljöpolicy enligt riktlinjerna i ISO 14001 och arbetar ständigt med att minska påverkan på vår natur.

MindVision har sedan starten arbetat aktivt med olika former av samhällsengagemang. Genom vårt samhällsengagemang och vårt arbete vill vi verka för ett bättre samhälle.

MindVision stöttar bland annat Integrationsinitiativet som är en ideell organisation som arbetar med interaktivt läromedel och kulturtolkar för nyanlända barn och ungdomar.

Vi samarbetar gärna med offentliga, privata och ideella organisationer i samband med våra evenemang. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur ett samarbete skulle kunna se ut.